ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΟΙΝΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τα φυτά που βλέπω θα φτάσουν ασφαλή και όπως τα βλέπω στις φωτογραφίες;

Τα φυτά μας κατά την αποστολή της παραγγελίας συσκευάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να φτάνουν ασφαλή στον προορισμό τους και να αντέξουν για πολύ καιρό. Φυσικά, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι τα φυτά είναι ζωντανοί οργανισμοί που μπορεί να επηρεαστούν μερικώς από την μεταφορά, ωστόσο μόλις ποτιστούν επαρκώς και εγκλιματιστούν στο χώρο σας, θα ανακάμψουν άμεσα.

Το φυτό που παρέλαβα δεν είναι ίδιο με αυτό που παρήγγειλα από τη φωτογραφία.

Τα φυτά, καθώς είναι ζωντανοί οργανισμοί και όχι κάποιο βιομηχανοποιημένο προϊόν, δεν μπορούν να έχουν πάντα σταθερά τα εξωτερικά χαρακτηριστικά τους και πάντα υπάρχουν κάποιες διαφορές τόσο στα φυτά της ίδιας παρτίδας όσο και συγκριτικά με την φωτογραφία που έχουμε αναρτήσει στο e-shop μας

Ολοκλήρωσα την παραγγελία μου στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Ποια είναι μετά η διαδικασία ;

Αρχικά θα λάβετε ένα email από εμάς με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας, το ποσό της χρέωσης καθώς και τα στοιχεία αποστολής. Εφόσον έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή επιτυχώς, η παραγγελία μπαίνει αυτόματα στην σειρά προτεραιότητας για συσκευασία και αποστολή. Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη για αποστολή, θα λάβετε ακόμη ένα μήνυμα με τον αριθμό voucher της courier που χρησιμοποιούμε ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε την πορεία της παραγγελίας εφόσον φύγει από το κατάστημα μας για να έρθει κοντά σας.

Γίνονται αλλαγές στα φυτά που έχω παραλάβει ;

Λόγω της φύσης του προϊόντος, δεν γίνονται αλλαγές στα φυτά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική επιστροφών δείτε στην ομώνυμη ενότητα.

Να κάνω μεταφύτευση στα φυτά που παρέλαβα;

Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε μεταφύτευση στα φυτά σας, ωστόσο αν θέλετε να τους αλλάξετε γλάστρα για λόγους αισθητικής, θα χρειαστεί να περιμένετε 10-15 ημέρες από την ημέρα που τα παραλάβατε ώστε να εγκλιματιστούν πρώτα τα φυτά στο νέο τους περιβάλλον. Μέχρι τότε φροντίστε να ποτιστούν πολύ καλά αμέσως μόλις τα παραλάβετε.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

4ο χιλιόμετρο Δράμας – Κουδουνιών, Δράμα 661 00

2521 030287 / 6975545846

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΣΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ