Η αρμονία των αντιθέσεων

Εάν είστε οπαδός των αντιθέσεων το 2023 είναι η χρονιά σας. Η σαγηνευτική φιλοσοφία mix and match αποτελεί ένα trend που θα λατρευτεί. Το πάντρεμα ρετρό γραμμών με φουτουριστικές λεπτομέρειες, δημιουργούν ένα ποικιλόχρωμο και σαγηνευτικό αποτέλεσμα.

Διαχρονικό και φυσικό

Όταν μιλάμε για φυσικό χαρακτήρα ενός χώρου το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό είναι το ξύλο. Ήταν, είναι και θα είναι μια από τις top επιλογές η οποία δημιουργεί ζεστασιά και φιλική διάθεση στον χώρο.

Επιστροφή στο μέταλλο

Την τιμητική του φέτος έχει το μέταλλο. Προσθέστε στον χώρο μεταλλικά κασπώ από ορείχαλκο ή χάλυβα. Ξυπνήστε τις αναμνήσεις των παιδικών σας χρόνων και εμπνευστείτε από το σπίτι της γιαγιάς προσθέτοντας πάντα μια πινελιά του σήμερα, για ένα πιο ρομαντικό αποτέλεσμα.

Αναμείξτε τα μοτίβα

Μια επιλογή για τους τολμηρούς και έξω από τα συνηθισμένα ανθρώπους που θέλουν να δώσουν μια διαφορετική πινελιά στον χώρο τους. Και επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, δώστε προσοχή στην επιλογή των μοτίβων που θα διαλέξετε γιατί μπορείτε να οδηγηθείτε σε μια κακής ποιότητας υπερβολή.

Στρόγγυλες σιλουέτες

Το ρετρό στυλ με τις καμπύλες που γνωρίσαμε την περίοδο των ‘60s-‘70s επιστρέφει. Αφήνουμε τις αυστηρές γραμμές και τις οξείες γωνίες των περασμένων χρόνων. Τώρα όλα γίνονται πιο παιχνιδιάρικα, ζεστά και φωτεινά.

Η χρωματική παλέτα του 2023

  • Γήινοι τόνοι, εμπνευσμένοι από το μεσαίωνα φυσικά με μια πιο boho και μοντέρνα διάθεση, όπως τερακότα, πράσινο, κίτρινο και δαμασκηνί.
  • 2023 η χρονιά του ροζ. Η χρωματική τάση που ενθουσιάζει φέτος!! Πλούσια μωβ και ανοιχτά ροζ προσθέτουν μια glamour διάθεση στο χώρο.
  • Τέλος μια από τις δυνατές επιλογές του 23’ που όσο πάει κερδίζει χώρο είναι τα παστέλ χρώματα. Απαλό ροζ, πράσινο της μέντας, γαλάζιο και ανοιχτό μωβ είναι οι πρωταγωνιστές της χρονίας.

Χαμαιδωρέα

Από τα φυτά εσωτερικού χώρου που θα βλέπεις παντού το 2023. Εντυπωσιακό φυτό με μεγάλα κλαδιά. Θέλει αρκετό έμμεσο φως και υγρασία.

Στρομάνθη Triostar

Έντονα χρώματα στα φύλλα. Ένα φυτό που θα λατρέψουν όλοι. Θέλει έμμεσο φως για να διατηρήσει τα υπέροχα χρώματα των φύλλων της.

Φυλλόδεντρα

Μια πλούσια οικογένεια με πολλά είδη , από το κλασσικό πράσινο έως και βαθύ κόκκινο χρώμα. Θέλουν έμμεσο ηλιακό φως.

Παχύρα

Το φυτό των χρημάτων κατά το Φενγκ Σούι. Φέρνει τύχη και πλούτο. Το σχήμα των φύλλων της αντιπροσωπεύουν τα 5 βασικά στοιχεία, ξύλο, νερό, γη, φωτιά και μέταλλο. Αγαπάει την υγρασία και το έμμεσο ηλιακό φως.